Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Verzorgingshuis - verzorgingshuis arnhem
Dennenrust
Ons huis - rumah kita
http://www.dennenrust.com
Felixoord
Woon- en zorgvoorzieningen voor oudere vegetariërs. felixoord biedt woon- en zorgvoorzieningen voor oudere vegetariërs. felixoord is onderdeel van de landelijke netwerkorganisatie stichting philadelphia zorg. bij het verlenen van de zorg staat respect voor mensen centraal. dit in combinatie met respect voor milieu en dierenwelzijn vanuit de vegetarische belevingswereld. het is het enige vegetarische zorgcentrum in nederland
http://www.felixoord.nl
Hetschild
Welkom bij het schild, centrum voor blinde en slechtziende ouderen in wolfheze. het schild, centrum voor visueel gehandicapte ouderen te wolfheze, is volledig ingericht voor en ingesteld op blinde en slechtziende ouderen. u kunt bij ons terecht in een zorgwoning of in een aanleunwoning. daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor dagverzorging of voor een tijdelijk verblijf.
http://www.hetschild.nl
Pleyade
Pleyade
http://www.pleyade.nl
Vreedenhoff
Vreedenhoff
http://www.vreedenhoff.nl
Gerelateerd
 • Reacties uit de zorgenquête (1)
  DEN BOSCH - Duizenden mensen hebben gereageerd met hun persoonlijke verhaal. Hieronder het eerste deel van de rijke bloemlezing van reacties.
 • College wil Golfslag behouden
  Gebouw de Golfslag in Emmeloord moet niet worden gesloopt, maar behouden worden. Dat vinden burgemeester en wethouders van Noordoostpolder. Zij vinden dat het markante gebouw gezichtsbepalend is voor Emmeloord. Het staat te koop, omdat het niet langer als verzorgingshuis wordt gebruikt. B en W vinden dat er het best woningen in het gebouw kunnen komen. De gemeente kiest er overigens niet voor om het een monumentenstatus te geven, omdat dat eventuele kopers zou kunnen afschrikken.
 • Comité VoorZorg vraagt Oosterparkers naar mening over verz..
  + - Comité VoorZorg, dat samengesteld is uit werknemers en cliënten uit de zorg, is een onderzoek gestart naar het belang van verzorgingshuis Oosterparkheem. Het verzorgingshuis dreigt namelijk te sluiten. Hierdoor verdwijnt de genegenheid van een verzorgingshuis voor ouderen uit de Oosterparkwijk. Comité VoorZorg wil graag van Oosterparkers horen wat zij vinden het verdwijnen van ?
 • Diesel oldtimers door uitspraak rechtbank 'sloopwaardig'
 • Kamerdebat Griekenland verplaatst naar donderdag
  Het debat in de Tweede Kamer over Griekenland is verplaatst van woensdag naar donderdag. Dat gebeurt op voordracht van regeringspartij VVD. 
 • Innovatieprijs voor virtueel verzorgingshuis
  De zorginnovatieprijs van apothekersorganisatie KNMP gaat naar de apothekers in Salland. Zij krijgen de prijs voor hun aandeel in het online zorgplatform OZOverbindzorg.nl (OZO).
 • Gemeente Almere: 'Oplossen misstand verzorgingshuis taak i..
  De Inspectie voor de Gezondheidszorg is de aangewezen instantie die zich buigt over mogelijke misstanden in Almeerse verzorgingshuizen. N
 • De Skûle Welzijn zoekt diverse vrijwilligers
  FRANEKER/HARLINGEN - De Skûle Welzijn heeft diverse vrijwilligersfuncties openstaan. Zo worden helpende handen gezocht voor de dagbesteding bij Saxenoord i
 • Kwetsbare ouderen en advance care planning
  Kwetsbare ouderen en advance care planning | Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde